• Telefon: +40 21 369 3275
  • Email: office@exalco.ro
  • Program de lucru: 08:30-17:00

PRODUSE

sisteme din aluminiu batant exalco

SISTEME DIN ALUMINIU BATANTE

Pe piața de astăzi sistemele batante sunt principala alegere pentru arhitecți, ingineri și constructori în vederea utilizării construcțiilor rezidențiale și construcțiilor speciale.
Sistemele noastre de deschidere batante asigură izolare termică și fonică si de asemenea un nivel de performanță superioară împotriva intemperiilor, oferind în același timp flexibilitate conform specificațiilor într-o mare varietate de posibilități în funcție de design si tipologie a utilizării. dunt potrivite atât pentru utilizare internă cât și externă și oferă o gamă largă de accesorii, mecanisme care să acopere orice cerință posibilă.
Sistemele EXALCO acoperă toate nevoile potențiale ale clientului prin furnizarea de diferite posibilități de deschidere: ferestre fixe, fereastră într-unul sau două canate oscilo-batante , ușilor de acces, uși dublu-batante și altele.

Mai Multe

SISTEME DIN ALUMINIU GLISANTE

Sistemele glisante sunt utilizate în aplicații rezidențiale, în principal pentru a crea deschideri mari neîntrerupte. Un alt avantaj al sistemelor glisante este faptul că prin utilizare se pot mobiliza elementele fără a optura priveliștea, prin urmare, nu afectează funcționalitatea și aspectul interior.
Sistemele glisante pot fi furnizate într-un număr multiplu de configurații cum ar fi canat dublu pe cale de rulare dublă, canat multiplu pe multiple căi de rulare, canat triplu pe cale de rulare triplă.

Mai Multe
EXALCO SISTEME ALUMINIU GLISANTE ALBIO 225LS
exalco tamplarie aluminiu perete cortina

PERETE CORTINĂ

Fațadele formează o componentă integrată a sistemelor complexe care sunt clădirile moderne.
Acestea influențează în mod direct eficiența energetică, confortul termic și vizual în pofida impactului asupra aspectului general al clădirii.
Aluminiul și sticla este combinația optimă pentru fațade eficiente moderne, atât în ceea ce privește flexibilitatea în design cât și eficiența energetică.

Exalco oferă o varietate de sisteme de fațadă, fie clasic, semi-clasic sau structural, iar gama este completată de sistemele noastre de umbrire și pot fi combinate cu panouri compozite (ExalcoBond), ceremic, piatră, table de aluminiu și alte finisaje.

Toate sistemele de fațadă Exalco încorporează garnituri EPDM.

Mai Multe

PROFILE STANDARD

Profile din aluminiu standard sunt utilizate adesea în domenii precum construcții,fabricație,producție.
EXALCO oferă o gamă largă de profile standard, inclusiv țevi cu secțiune circulară și rectangulară, cornier, profile U, T, Z, platbandă, profile cu secțiune plină și multe alte formate standard.

Mai Multe
exalco Profile Standard aluminiu
exalco SISTEM PARASOLARE SOLAR 200

SISTEME DE UMBRIRE

Sistemele de umbrire SOLAR au un impact major asupra performanței energetice a oricărui tip de construcție; precum și al confortului termic al ocupanților acestora prin reducerea acumulării de energie solară și prin efectul de orbire.
Sistemele de umbrire SOLAR pot fi furnizate fie ca o soluție fixă fie mobilă.

Mai Multe